Jouw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies

U kent het misschien wel. U geeft een feest of organiseert een evenement en achteraf denkt u, hadden we maar foto's gemaakt...


Achteraf betekent te laat, helaas.

Niets helaas als u vooraf een fotograaf had ingehuurd die voor u de foto's maakt. U heeft er dus geen omkijken meer naar.

U kunt hierbij denken aan concertfotografie waarbij de nadruk ligt op alles wat op het podium gebeurt of feestfotografie. Bij feestfotografie gaat het veelal om de bezoekers en het feest zelf. Een leuk aandenken aan de bezoekers die zich later op de foto's kunnen terug zien.

Deze dienst wordt door ervaren personeel verzorgd en er wordt gewerkt met goede kwaliteits-apparatuur.

Meet informatie over deze dienst, neem dan contact met ons op!

 Op zoek naar het leukste en beste entertainment?

Logo BoekJeBandje

Contact

Plus2db

Zuivelweg 3

8536 VK Oosterzee

(T) 0514 - 234 444

www.plus2db.nl

info@plus2db.nl

 

Privacy

Voorwaarden

Onze diensten

Plus2db adviseert, bemiddeld en levert diverse diensten op het gebied van feesten, events en festivals. Van het verhuur van licht, geluid, tenten, podia, entertainment, stroomvoorziening tot catering en alles wat erbij hoort. Tevens kunnen wij u (uw optreden of event) ondersteunen op personeelsvlak. Wij hebben veel mogelijkheden zoals stagebouwers, stagehands, roadies, prikkers, geluidsmannen, soundengineers, lichtmannen, cateraars, allround hulpen en nog veel meer. Meer weten? Neem contact op!

Sterke Punten

  • betrouwbaar
  • 10+ jaar ervaring
  • betaalbaar
  • echte service
  • lokale experts
  • goed bereikbaar