Jouw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies

Net als u een optreden heeft is uw geluidsman ziek of afwezig. Uw evenement wordt voorzien van licht en geluid maar u beschikt niet over de kennis en ervaring om dit te bedienen? Zomaar twee voorbeelden waarbij u de hulp in kunt schakelen van Plus2db. Wij hebben de kennis en ervaring om uw optreden of evenement te doen slagen.

Helaas wordt geluid nog wel eens onderschat. Dit is zeer onterecht. De eerste indruk die een band of artiest maakt heeft te maken met het geluid. Als dit niet goed is dan is het hele optreden niet goed. Dit kan natuurlijk liggen aan verkeerd gebruik van de apparatuur of geen geschikte apparatuur voor het optreden of evenement. Daarnaast nog een belangrijke factor, de geluidsman. Hij of zij bepaald het geluidsbeeld van de artiest of de band. Daarbij kan hij of zij het optreden letterlijk maken of breken.

Professioneel Geregeld

Plus2db zorgt ervoor dat uw optreden een succes wordt en regelt het geluid naar de wens van de opdrachtgever. Hierbij trachten wij altijd alles uit de beschikbare apparatuur te halen. Vaak horen wij dan ook "wij wisten niet dat onze geluidsapparatuur zo goed kon klinken".  Dit is veelal een kwestie van goed inregelen en zorgen dat alles wat op het podium gebeurt goed te horen is. Aandacht voor details zoals bijvoorbeeld een gitaar of saxofoon solo moet daarbij niet worden vergeten.

 Op zoek naar het leukste en beste entertainment?

Logo BoekJeBandje

Contact

Plus2db

Zuivelweg 3

8536 VK Oosterzee

(T) 0514 - 234 444

www.plus2db.nl

info@plus2db.nl

 

Privacy

Voorwaarden

Onze diensten

Plus2db adviseert, bemiddeld en levert diverse diensten op het gebied van feesten, events en festivals. Van het verhuur van licht, geluid, tenten, podia, entertainment, stroomvoorziening tot catering en alles wat erbij hoort. Tevens kunnen wij u (uw optreden of event) ondersteunen op personeelsvlak. Wij hebben veel mogelijkheden zoals stagebouwers, stagehands, roadies, prikkers, geluidsmannen, soundengineers, lichtmannen, cateraars, allround hulpen en nog veel meer. Meer weten? Neem contact op!

Sterke Punten

  • betrouwbaar
  • 10+ jaar ervaring
  • betaalbaar
  • echte service
  • lokale experts
  • goed bereikbaar