Jouw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies

Wat voor geluid geldt, geldt natuurlijk ook voor het licht. Als dit niet goed is, of niet goed wordt bediend, dan kan dit ten nadele zijn van het hele optreden. Sfeervolle en passende verlichting is natuurlijk een kwestie van smaak maar ook van ervaring. Licht aangepast aan de omgeving en het optreden inclusief een professionele bediening is waar het om gaat.

Professioneel Goed

Plus2db voorziet uw evenement of feest graag van goede verlichting. Waarnodig maken wij gebruik van professionele partners welke kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Hier kunnen wij op vertrouwen en bouwen.

 Op zoek naar het leukste en beste entertainment?

Logo BoekJeBandje

Contact

Plus2db

Zuivelweg 3

8536 VK Oosterzee

(T) 0514 - 234 444

www.plus2db.nl

info@plus2db.nl

 

Privacy

Voorwaarden

Onze diensten

Plus2db adviseert, bemiddeld en levert diverse diensten op het gebied van feesten, events en festivals. Van het verhuur van licht, geluid, tenten, podia, entertainment, stroomvoorziening tot catering en alles wat erbij hoort. Tevens kunnen wij u (uw optreden of event) ondersteunen op personeelsvlak. Wij hebben veel mogelijkheden zoals stagebouwers, stagehands, roadies, prikkers, geluidsmannen, soundengineers, lichtmannen, cateraars, allround hulpen en nog veel meer. Meer weten? Neem contact op!

Sterke Punten

  • betrouwbaar
  • 10+ jaar ervaring
  • betaalbaar
  • echte service
  • lokale experts
  • goed bereikbaar